Upoznajte se sa Babor-om!

Babor je kuca profesionalne kozmetike, i već preko 50 godina, u više od 60 država nudi rešenje za kvalitetnu negu lica i tela. Pažljivo odabrani tretmani i individualno skrojena kućna nega je ono što Babor stavlja u prve redove, kada je u pitanju nega i dobrobit duha i tela. Svi BABOR tretmani zasnovani su na dugogodišnjoj tradiciji i uspešnim aktivnim sastojcima kao i holistickom pristupu, jer nije nam važno samo kakav će biti rezultat tretmana nego i koliko će klijent uživati u samom putu ka željenom rezultatu. Nakon dubinskog čišćenja kože patentiranim dvofaznim čišćenjem, karakterističnim za Babor kuću I nezamenljivim HY-oil i fitoaktivom, nastupa detaljna analiza kože koja nas uvodi u fokus svakog Babor tretmana – NEGU. Za početak: stimulacija cirkulacije i uklanjanje mrtvih ćelija blagim pilingom, zatim aktivni koncentrat u kombinaciji sa opuštajućom masažom koja predstavlja vrhunac svakog tretmana, i na kraju maska i završna krema. Na kraju, Babor kozmetičar će klijenta veoma rado posavetovati, jer uspeh tretmana zavisi u mnogome od adekvatne kućne nege.

Tretmani lica:

Masaža lica vrata i dekoltea
Oslobodite se svakodnevnog stresa uz efikasnu relaksirajucu, i aromatičnu masažu lica, vrata i dekoltea

Tretman pre šminkanja
Ukoliko je potrebno da Vašu kožu pravilno hidrirate i uglačate pre profesionalne šminke, Secret Garden nudi i tu mogućnost, za postizanje što boljih rezultata prilikom samog nanošenja preparata za šminkanje.

Tretman osnovne nege
Tretman osnovne nege predstavlja higijenski tretman lica, dubinsko čišćenje, piling(enzimski ili mehanički), masažu lica i završnu kremu.

Hidratacioni tretman
Ispunite želju Vaše kože utolivši joj žedj hidrantnim ampulama. Fantastična količina vlage koja u jednom tretmanu izlazi u kožu ostavlja u njoj veo blistavosti i čini je čvrstom i zdravom. Od 3 do 10 hidrantnih ampula unosi se u kožu dok se ne zadovolji i poslednja pora žedna vlage.

Anti Age tretman
Anti age tretman podrazumeva čišćenje, piling (enzimski ili mehanički), fluidi, specific maska, hidrataciona masaža i završna krema.

Pure tretman
Da li bi želeli da zaboravite probleme na koži, bubuljice i upale, iritacije koje vode do prekomerne osetljivosti?
PURE tretmani ne samo da čiste kožu, nego i regulišu nivo lipida. Nakon ekstrakcije, nekoliko pokreta masaže opustiće kožu, dok će hladna maska dodatno odmoriti kožu i smiriti znakove iritacije. Priuštite sebi tretman pročišćivanja kože na licu i leđima, i svom samopouzdanju dodatnu porciju snage. Podrazumeva komedo ekspresiju sa hidratacijom.

Profesionalna šminka
Za vama specijalne prilike nudimo uslugu profesionalnog šminkera sa dugogodišnjim iskustvom u prilagođavanju vašeg izgleda čak i najzahtevnijim VIP događajima. Naše osoblje koristi najmodernije svetske tehnike i upotrebljava isključivo najekskluzivniju Profesionalnu šminku!!!

Nadogradnja Trepavica !! Svilene Trepavice !!
Trepavice uokviruju lepotu vasih očiju, i u svakom momentu ističu njihovu boju i sjaj. Nadogradnja trepavica je jedna od najnovijih tehnika u izrazavanju prirodne zenske lepote, a profesinalna sminka se u svetu ne može zamisliti bez korekcije trepavica. Dodajte taj specijalni sjaj svakom vasem pogledu.

Secret Garden team…