Epilacija šećernom pastom

NOVO !! Šećerna Pasta u Secret Gardenu!!!!!

Epilacija Šećernom pastom,

Želite na put ka trajnom odstranjivanju neprijatnih dlaka??!!!!

Secret Garden Vam predstavlja Epilaciju Šećernom Pastom!!!
Epilacija Šećernom pastom ili “body Sugaring” je jedinstvena metoda uklanjanja nepoželjnih dlaka koja je zasnovanana na drevnoj umetnosti eksfoliacije šećerom, koja je korišćena još u antičkoj Grčkoj I starom Egiptu.

Samo neke od prednosti koje vam Secerna pasta pruža:

* Kao prvo I možda najvažnije Šećerna Pasta (zbog visoke koncentracije šećera) ima anti-septičko i anti-alergisko dejstvo. Secret garden pre svakog tretmana koristi Presept Cleanser™, Essential Tonic™ i Drying Powder™ koji takodje imaju anti-septičko dejstvo, a za vasu potpunu bezbednost i udobnost posle svakog tretmana vaša koža će biti očišćena i podmladjena Restore Hydrating Lotion™-om.

* Zvuči neverovatno ali Šećerna Pasta je potpuno prirodna(može se jesti) tako da ne iritira kožu a šećer ima dezinfikaciono dejstvo. Novina ove metode (u odnosu na vosak) je da se dlake izvlače u smeru rasta tako da ne dolazi do kidanja dlaka. Urasle dlake se samim tim ne stvaraju a kako pasta izvlači i najmanje dlake zajedno sa korenom ovo je jedini pravi put ka trajnom odstranjivanju dosadnih dlaka.

* Takodje je važno pomenuti da Sećerna pasta za razliku od voska ne prijanja za kozu već samo za dlake tako da se može naneti na isto mesto više puta bez straha da će razvući ili pocepati vašu kožu. Šećerna Pasta se lako zagreva samo do temperature vašeg tela tako da su opekotine i iritacija nemoguće.

* Na kraju procesa Šecerna Pasta se lako očisti običnom vodom bez dodataka hemikalija i rastvarača. Kako smo vec pomenuli Secerna Pasta ne prijanja za kožu, i ne cepa je, pa se bezbedno može koristiti preko suvih-ekscema, psorijaza i proširenih kapilarnih vena.

Šecerna Pasta je najsavremeniji i najnoviji trend u svim svetskim metropolama A da i vaša koža postane šecerno glatka Secret Garden team ga donosi u vašu omiljenu baštu 🙂

Otkrite i vi naše Šećerne tajne…

Secret Garden team…