Tretmani lica

 
Facial5
 
tretmani-lica01
Facial7
 
Tretmani lica
 
Hidratacioni tretman
Anti-age tretman
Tretman osnovne nege
 
 

Upoznajte se sa Babor-om!

 

Babor je kuca profesionalne kozmetike, i već preko 50 godina, u više od 60 država nudi rešenje za kvalitetnu negu lica i tela. Pažljivo odabrani tretmani i individualno skrojena kućna nega je ono što Babor stavlja u prve redove, kada je u pitanju nega i dobrobit duha i tela.

 

Svi BABOR tretmani zasnovani su na dugogodišnjoj tradiciji i uspešnim aktivnim sastojcima kao i holistickom pristupu, jer nije nam važno samo kakav će biti rezultat tretmana nego i koliko će klijent uživati u samom putu ka željenom rezultatu.

Nakon dubinskog čišćenja kože patentiranim dvofaznim čišćenjem, karakterističnim za Babor kuću I nezamenljivim HY-oil i fitoaktivom, nastupa detaljna analiza kože koja nas uvodi u fokus svakog Babor tretmana – NEGU.

Za početak: stimulacija cirkulacije i uklanjanje mrtvih ćelija blagim pilingom, zatim aktivni koncentrat u kombinaciji sa opuštajućom masažom koja predstavlja vrhunac svakog tretmana, i na kraju maska i završna krema. Na kraju, Babor kozmetičar će klijenta veoma rado posavetovati, jer uspeh tretmana zavisi u mnogome od adekvatne kućne nege.

 

 

Tretmani lica:

 

 

 

Masaža lica vrata i dekoltea

  • Oslobodite se svakodnevnog stresa uz efikasnu relaksirajucu, i aromatičnu masažu lica, vrata i dekoltea

Tretman pre šminkanja

  • Ukoliko je potrebno da Vašu kožu pravilno hidrirate i uglačate pre profesionalne šminke, Secret Garden nudi i tu mogućnost, za postizanje što boljih rezultata prilikom samog nanošenja preparata za šminkanje.

Tretman osnovne nege

  • Tretman osnovne nege predstavlja higijenski tretman lica, dubinsko čišćenje, piling(enzimski ili mehanički), masažu lica i završnu kremu.

Hidratacioni tretman

  • Ispunite želju Vaše kože utolivši joj žedj hidrantnim ampulama. Fantastična količina vlage koja u jednom tretmanu izlazi u kožu ostavlja u njoj veo blistavosti i čini je čvrstom i zdravom. Od 3 do 10 hidrantnih ampula unosi se u kožu dok se ne zadovolji i poslednja pora žedna vlage.

Anti Age tretman

  • Anti age tretman podrazumeva čišćenje, piling (enzimski ili mehanički), fluidi, specific maska, hidrataciona masaža i završna krema.

Pure tretman

  • Da li bi želeli da zaboravite probleme na koži, bubuljice i upale, iritacije koje vode do prekomerne osetljivosti?                                                                                                                                           PURE tretmani ne samo da čiste kožu, nego i regulišu nivo lipida. Nakon ekstrakcije, nekoliko pokreta masaže opustiće kožu, dok će hladna maska dodatno odmoriti kožu i smiriti znakove iritacije. Priuštite sebi tretman pročišćivanja kože na licu i leđima, i svom samopouzdanju dodatnu porciju snage. Podrazumeva komedo ekspresiju sa hidratacijom.
 

Profesionalna šminka

 
 
  • Za vama specijalne prilike nudimo uslugu profesionalnog šminkera sa dugogodišnjim iskustvom u prilagođavanju vašeg izgleda čak i najzahtevnijim VIP događajima. Naše osoblje koristi najmodernije svetske tehnike i upotrebljava isključivo najekskluzivniju Profesionalnu šminku (MAC, Inglot...itd).

TrepaviceNadogradnja Trepavica !! Svilene Trepavice !!

  • Trepavice uokviruju lepotu vasih očiju, i u svakom momentu ističu njihovu boju i sjaj. Nadogradnja  trepavica je jedna od najnovijih tehnika u izrazavanju prirodne zenske lepote, a profesinalna sminka se u svetu ne može zamisliti bez korekcije trepavica. Dodajte taj specijalni sjaj svakom vasem pogledu.

 

 

 
 

Secret Garden team...

Design By www.OrbMarketing.com